Kerteminde: Omkring 50 børn fra de fire børnehaver, Balders Hus, Legestuen, Rynkeby Private Børnehus og Børnehuset Nymarken har de seneste dage kigget ind til pingvinen Pondus i Danske Banks Kerteminde-afdeling.

Alle børnene havde på opfordring medbragt fint hjemmegjort julepynt til juletræet i banken, som nu er pyntet med hjerter, juletræer, nisser og julegrise. Som tak for den fine pynt gav Pondus alle børnene en godtepose. Børnene hjalp også Pondus med at gå rundt omkring juletræet og synge "På loftet sidder Pondus." 

Pondus og banken havde sendt tilbuddet om at komme på julevisit til alle børnehaverne i kommunen. Desværre var nogle forhindret på grund af afstand og transport, men Pondus var meget glad for, at der var så mange unger, som havde lyst til at komme og pynte træet for ham.

Bankens Bibi Foged Rasmussen, som gemte sig inde i Pondus-dragten, fik på den måde også varmen og et afbræk fra det daglige arbejde i banken. 

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.