Oskar og Josefine i Kino


Oskar og Josefine i Kino

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KERTEMINDE: Biografen i Langegade har netop fået at vide, at "Oskar og Josefine" kan sættes i fremviseren, når skolerne holder ferie næste gang.

- Vi venter os meget af "Oskar og Josefine", som det er lykkedes os at få allerede en uge efter at den har haft premiere, fortæller Erik Madsen, der står for bestillingen af film til den foreningsdrevne biograf.

Det er altså i uge otte, at børn og voksne kan opleve familiefilmen Oskar og Josefine på lærredet i Langegade.

Indtil søndag viser biografen "Fakiren fra Bilbao". Det er en danmarkspremiere.

Store Planer

I dag har Kerteminde Kino endnu en danmarkspremiere, når den danske "Store Planer" vises.

- Det er en god, sjov og opløftende film med iørefaldende musik, der allerede er udgivet på cd. Filmen er måske, hvad vi trænger til efter katastrofen i Asien, siger Erik Madsen.

Blandt skuespillerne i "Store Planer" er Thomas Bo Larsen og Jimmy Jørgensen. Jesper W. Nielsen, der også instruerede filmen "Okay", har ledet indspilningerne, og handlingen er:

Willy, der spilles af Thomas Bo Larsen, er træt af at ryge ind og ud af fængslet. Derfor samler han sine gamle venner for genoplive deres rockband The Winstons og måske tjene en ærlig skilling. Det viser sig at være en god ide og da massagepigen Bettina kommer med som forsanger, bliver Winstons en succes. Og det er en hel ny og mærkelig oplevelse for Willy.

Også Gregersen

Senere på måneden - 21. januar - viser Kerteminde Kino filmatiseringen af Christian Kampmanns "Familien Gregersen". Det er en helaftensfilm med indlagt pause. Charlotte Sachs Bostrup har instrueret, og i hovedrollerne ses Steen Springborg, Pia Vieth, Thomas Levin og Laura Drasbæk.

Biografen, der også rummer cafe, har hjemmesiden www.kerteminde-kino.dk.

Oskar og Josefine i Kino

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce