Odense advarer Louisenlund


Odense advarer Louisenlund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KERTEMINDE: Bestyrelsen for det psykiatriske plejehjem Louisenlund på Klintevej er på frontal kollisionskurs med Odense Kommune om ansættelse af en leder for den selvejende institutionen.

Da den forhenværende leder for et års tid siden blev afsløret i bedrageri mod institutionen og derefter tog sit eget liv, blev souschefen Susanne Bastrup konstitueret i lederstillingen.

Og den opgave klarede hun efter bestyrelsens mening så godt, at bestyrelsen ville fastansætte hende som leder.

Men hér gjorde bestyrelsen regning uden vært. For Odense Kommune, der har driftoverenskomst med Louisenlund, nægtede at anerkende ansættelsen.

- Vi mener, at stillingen skal opslåes eksternt, og det har vi krævet af Louisenlunds bestyrelse. Men det er ikke, fordi vi dermed tager stilling til Susanne Bastrups faglige kvalifikationer, siger direktør i kommunens ældre- og handicapafdeling, Aage Juhl Nielsen, der ikke vil fortælle, hvilke sanktioner, institutionen kan forvente, hvis bestyrelsen ikke makker ret.

- Men der står jo i vores driftoverenskomst, at Odense Kommune skal godkende ansættelsen af leder i institutionen, fastslår Aage Juhl Nielsen.

Dén melding falder ikke i god jord hos bestyrelsesformand Frank Andersen, der betegner kommunens krav som "drilleri".

- Vi har stor tillid til Susanne Bastrup, og hun bakkes også op af personalet, så det er hende, vi gerne vil have.Så erder efter vores mening ingen grund til at bruge penge på eksterne opslag og ansøgningsrunder - det behøver kommunen ikke at blande sig i. Nu må vi se, hvornår vi får tid til at opslå stillingen eksternt, og så kan vi jo bare vælge hende alligevel, siger Frank Andersen.

Odense advarer Louisenlund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce