Hindsholm Musikforenings Orkester plejer at sælge cirka 350 billetter til nytårskoncerten. I år er der kun solgt omkring 30.

Kerteminde: De klør sig i disse dage i håret af forundring i Hindsholm Musikforenings Orkester. Den traditionsrige nytårskoncert, som finder sted i Kertemindehallen i dag søndag den 14. januar har slet ikke solgt så mange billetter som vanligt.

- Måske er det, fordi vi var nødt til at flytte koncerten en uge af hensyn til nogle håndboldarrangementer. Vi plejer at have solgt 350 billetter ugen før. I onsdags havde vi kun solgt 30, fortæller formand for orkestret Erik Nielsen.

Koncerten byder blandt andet på gensyn med klassiske musiknumre fra film som Frøken Nitouche, Sommer i Tyrol og Styrmand Karlsen. Ud over Hindsholm Musikforenings Orkester optræder Aarslev Symfoniorkester, Nenia Brassband, FDF orkestret, koret Sine Nomine samt sangsolisterne Stine Danving og David Kragh Sørensen. Sidste år sad omkring 500 mennesker klar på tilskuerrækkerne. Dengang frygtede man ellers, at koncerten blev den sidste, da der var omlægning på vej for leje af kommunale lokaler. Så galt gik det dog ikke, og der spilles derfor endnu en gang op til nytårskoncert i år. Koncerten begynder klokken 15.00 i Kertemindehallen. Billetter koster 130 kroner og kan købes ved indgangen fra klokken 14.15.

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist på Kerteminde-redaktionen med ansvar for både de yngste og de ældste. Det vil sige kommunens daginstitutioner, skoler, socialt udsatte børn og unge samt ældreplejen.

Mere om emnet

Se alle
Anders opklarede mysteriet om sin bedstefars forsvundne kontrabas

Anders opklarede mysteriet om sin bedstefars forsvundne kontrabas