Nyt projekt klar i Øvre Snekkeled


Nyt projekt klar i Øvre Snekkeled

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MUNKEBO: Hvis alt går efter planen, begynder gravemaskinerne til efteråret at omdanne grunden bag grillbaren Hos Per - også kaldet Øvre Snekkeled - til en byggeplads.

På byrådets lukkede møde forleden godkendte politikerne et nyt projekt leveret af Ullerslev-firmaet Skellerup Huset, som køber grunden for 1,8 mio. kroner.

Firmaet vil opføre 14 ét-planshuse på den 8000 kvadratmeter store grund. Husene bliver opført i to forskellige størrelser - seks på 86 kvadratmeter og otte på 112 kvadratmeter.

Husene opføres med murede ydervægge, murede gesimser og pyramidetag med listet tagpap. Der bliver opført en carport med redskabsrum til hvert hus.

I første omgang bliver projektet udbudt til salg som et andelsprojekt, men ifølge oplægget er der mulighed for at sælge nogle af husene som private parcelhuse.

Tømrermester Knud Erik Hansen fortæller, at han faldt for grunden og for den unikke udsigt over fjorden.

- Jeg har altid været fascineret af den flotte fjord, og jeg vil vende husene således, at der bliver udsigt fra alle boliger, siger Knud Erik Hansen, der forventer, at byggeriet vil blive attraktivt både for unge børnefamilier og modne ægtepar.

Knud Erik Hansen er endnu ikke færdig med at kalkulere på byggeriet og tør derfor ikke lægge sig fast på en salgspris.

Nyt projekt klar i Øvre Snekkeled

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce