Nyt håb til Åsum efter flot sejr i lokalopgør


Nyt håb til Åsum efter flot sejr i lokalopgør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodbold

Serie 2, herrer

Åsum-Birkende

4-2 (2-1)

Det var gæsterne fra Birkende som fik den bedste start i lokalopgøret på Åsum Stadion. Hjemmeholdet havde store problemer med at få forsvaret til at fungere, så der næsten konstant var en Birkende-spiller helt fri. Som oftest var det Kenneth Rasmussen, der var helt uden oppasser, og det blev fatalt, idet den målfarlige Birkende-angriber bragte sit hold foran efter 11 minutter, da han helt fri inde under mål headede bolden i nettet.

Som kampen skred frem fik Åsum bedre styr på spillet frem af banen og det gav bonus da Henrik Liafi efter 26 minutter sparkede første gang da han blev spillet fri på kanten af feltet. Kort efter udligningen erobrede Åsum bolden på midten af banen. Det efterfølgende ryk mod baglinjen blev afsluttet med en god aflevering ind foran mål, hvor Per Schack kom højest og headede bolden i nettet til det der viste sig at blive pauseføring til Åsum på 2-1 trods flere gode chancer til Birkende i den resterende del af halvlegen.

Straks i 2. halvleg havde Åsums Hasse Frimodt bolden i nettet, men noget uforstående for især hjemmeholdet og dets fan, blev scoring annulleret for offside.

Åsum kom alligevel på 3-1, da Per Schack adlød farmand Prebens ordre i pausen og headede Åsum på sejrskurs. Få minutter senere afgjorde Quy kampen da han energisk satte sig igennem i venstre side og scorede med et fladt skud til 4-1.

Så hjalp det ikke Birkende ret meget at indskiftede Peter Schultz vandt en tackling med Åsums målmand, Jeppe schmidt, hvor bolden sprang ind på Birkende-spillerens ben og derfra videre i nettet til reducering til 2-4 med godt 10 minutter tilbage. Trods en del nervøsitet i Åsum-lejren i slutfasen, så lykkedes det at hive sæsonens kun anden sejr i hus og dermed få nyt håb i kampen mod nedrykning.

Nyt håb til Åsum efter flot sejr i lokalopgør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce