Nyhed på Havnefesten


Nyhed på Havnefesten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KERTEMINDE: Programmet til Havnefesten 2004, som finder sted i weekenden 7. og 8. august, byder på dels en nyskabelse, dels et comeback og dels en gammel kending.

Nyskabelsen er "Vandcykeldyst", som er tænkt som et fast indslag i denne og alle fremtidige havnefester, hvor klubber og foreninger dyster i hurtighed på vandcykel om en kontant præmie på 4000 kroner.

"Ned ad Slisken", hvor lokale firmaer konkurrerer om at komme hurtigst i mål i hjemmebyggede både, gør comeback i år, hvor det vindende hold får 2000 kroner for anstrengelserne, og endelig er der gensyn med "Planken ud", hvor kendte Kerteminde-folk dyster om at vippe hinanden i vandet.

De tre indslag indgår i Havneshowet, som afvikles lørdag klokken 15.

Festen starter dog tre timer før, når alle ni kroer åbner klokken 12, men allerede klokken 11 går Lindøorkestret for fuld musik fra festpladsen til rådhuset og videre til SuperBrugsen, hvor borgmester Else Møller klokken 11.30 overrækker byens nøgler til Havnefestens formand Jacob Dauerhøj.

Det store optog gennem byen med deltagelse fra de to arrangerende klubber Kerteminde Roklub og Kerteminde Sejlklub og Lindøorkestret starter klokken 12.45 fra havnen, hvor optoget vender tilbage klokken 14.

Lørdag aften for voksne

De musikalske indslag på Havnefesten leveres af Full Moon Fever, Popcrawl, Godsejernes Jazzband, Motown Danceband, Changes, Mr. Ben and a few good men, de 4-Esser, Vejgårds Hornblæserlaug, Kertemindefiskerne, De 5 Tenarer, Tom Donovan og Fynbo Banden, mens Nils-Peter Holm leverer sit underholdende causeri om det forgangne år i Kerteminde i Skipperkroen søndag klokken 10.30.

Entreprisen bliver lørdag fra klokken 14 på 40 kroner, mens der er fri adgang søndag. Børn under 14 år kommer gratis ind lørdag formiddag og eftermiddag, mens festen om aftenen er forbeholdt de voksne, så der er der ingen adgang for unge under 16 år på havnen.

Festen slutter søndag klokken 22.30 med stort festfyrværkeri.

Nyhed på Havnefesten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce