Nye kræfter bag: Munkebo Mikrobryg rejser sig igen

Brygmester Claus Christensen er ved at genrejse Munkebo Mikrobryg, bl.a. med svensk hjælp. Arkivfoto: Yilmaz Polat

Nye kræfter bag: Munkebo Mikrobryg rejser sig igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Munkebo Mikrobryg har fået den nye svenske partner, Jokke Nurminen fra UAB JLInvest, der sammen med brygmester Claus Christensen er den drivkraft, som skal skabe en sund virksomhed.

Munkebo: Efter lang tids uro hos det lille bryggeri i Munkebo i fjor er der nu kommet nye kræfter ind.

Da brygmester Claus Christensen begyndte arbejdet med at analysere alle økonomiske nøgletal, blev det hurtigt klart, at der skulle drastiske forandringer til for økonomien.

Bryggeriet har nu fået den nye svenske partner, Jokke Nurminen fra UAB JLInvest, der sammen med Claus Christensen er den drivkraft, som skal skabe en sund virksomhed.

- De uheldige beslutninger og fejl, som har været medvirkende til at vi fik det svært, er nu bag os, og med et nyt partnerskab vil vi bestræbe os på at lære af dette og skabe et bedre fundament, påpeger Claus Christensen.

Munkebo-brygget skal igen brygges i Danmark. Det er noget brygmesteren har ønsket sig i meget lang tid både for bedre at kunne sikre kvaliteten af øllet og at overholde de krav, der stilles på nært hold samt øge leveringssikkerheden, herunder hurtig adgang til gær.

Den nye ejerkreds tegnes af Claus Christensen, som er valgt til direktør. Jokke Nurminen og hans partner, Lauri Löfveblad, kan bidrage både med erfaring og økonomi fra deres kendskab til branchen.

En del af de nye tiltag for Munkebo vil blive at opdatere designet til den nye produktion af øl i Danmark og brygge de kendte klassikere som Alstærk og Ragnarok. /EXP

Nye kræfter bag: Munkebo Mikrobryg rejser sig igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce