Ny ugeavis til storkommunen

Trekløveret bag den nye ugeavis: Troels Nielsen (tv) og Eilif Andersen (th) skal forestå annoncesalget fra de nuværende lokaler i henholdsvis Munkebo og Langeskov. Avisens redaktionelle indhold koordineres af Henrik Mohr på Fyens Stiftstidendes lokalredaktion i Kerteminde. Foto: JØRGEN HANSEN

Ny ugeavis til storkommunen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TO-I-EEN: Lokal Posten og Østfyns Avis lægges sammen til ny ugeavis - Nordøstfyns Avis

NORDØSTFYN: Til årsskiftet får 20.110 nordøstfynske husstande en ny lokal ugeavis ind gennem brevsprækken hver uge.

Den 4. januar udkommer Nordøstfyns Avis for første gang i det område, der fra 2007 kommer til at danne den ny storkommune - nemlig i de nuværende Munkebo, Langeskov og Kerteminde kommuner - samt i dele af Ullerslev og Rolfsted/Ferritslev-området.

Der er tale om et samarbejde mellem de to eksisterende ugeaviser, Lokal Posten i Munkebo og Østfyns Avis i Langeskov.

Begge ugeaviser er indenfor de seneste år blevet købt af Fyens Stiftstidende, og den nye ugeavis etableres for i god tid at tilpasse udgivelsen til den nye storkommune.

- Vi er i gang med at justere udgivelsesområderne for vores ugeaviser. På Nordøstfyn vil de tre kommuner komme til at danne en homogen storkommune, som vil blive et naturligt udgivelsesområde for en ugeavis, siger administrerende direktør Poul Erik Andersen og tilføjer:

- Skabelsen af Nordøstfyns Avis skal også ses i en annoncemæssig sammenhæng med Fyens Stiftstidendes flermediale udvikling med Radio 3, kulturtillægget NU, trafikavisen Xtra, avisens netudgave og øvrige fynske ugeaviser.

- Vi forventer stor interesse for vores flermediale annoncetilbud, hvor annoncørerne har mulighed for samannoncering eller valg af medie efter behov og målgruppe, siger Poul Erik Andersen.

De daglige ledere af de to ugeaviser, Eilif Andersen og Troels Nielsen, vil fortsat stå for annoncesalget fra de nuværende lokaler i Langeskov og Munkebo.

De to bladledere ser store fordele i samarbejdet.

- Med den nye ugeavis fremtidssikrer vi vores aviser til storkommunen. Flere af vores kunder har også givet udtryk for, at en åbning mod storkommunen vil være et gode for den lokale handel, og deres annoncer kommer ud til 7000 flere husstande end hidtil, siger Troels Nielsen.

Eilif Andersen tilføjer:

- Vores annoncører når med den nye ugeavis ud til 3000 husstande mere end i dag. Og vi bevarer husstandsomdelingen i Langeskovs primære handelsområde. Det har vores kunder udtrykt tilfredshed med, siger han.

Nordøstfyns Avis' redaktionelle indhold vil blive båret af artikler om det lokale handels- og foreningsliv, navnestof, forbrugerstof og reportager fra lokale begivenheder.

De redaktionelle kræfter koordineres på Fyens Stiftstidendes redaktion i Kerteminde.

- Vi har andre steder på Fyn haft meget gode erfaringer med at integrere de journalistiske kræfter på de lokale ugeaviser og Fyens Stiftstidendes lokalredaktioner. Det har givet ugeaviserne et redaktionelt kvalitetsløft, og det forventer jeg også vil ske på Nordøstfyn, siger ansvarshavende chefredaktør Egon Tøttrup.

Ny ugeavis til storkommunen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce