Ny redaktør på Kjerteminde Avis arbejder som "storyteller" for Cityforeningen

Rikke Mohr er ny redaktør på Kjerteminde Avis. Arkivfoto

Ny redaktør på Kjerteminde Avis arbejder som "storyteller" for Cityforeningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er ingen habilitetsproblemer i, at redaktøren på Kjerteminde Avis samtidig arbejder for Kerteminde Cityforening, mener bestyrelsesformand, René Lydiksen. - Jeg tror faktisk godt, at hun kan skille de to opgaver ad.

Kerteminde: Det er tidlige redaktør Rikke Mohr, der får lov til igen at sætte sig i redaktørstolen på Kjerteminde Avis, når den nuværende redaktør, Niki Treumer Mogensen, til 1. august skifter til Lolland-Falsters Folketidende.

- Det er imidlertid med blødende hjerte, at jeg og min bedre halvdel forlader avisen og Kerteminde, skriver Niki Mogensen på Kjerteminde Avis.

Rikke Mohr var redaktør på Kjerteminde Avis fra 2013 til 2017. Dengang lagde hun ikke skjul på, at det var en særdeles hård post. Udfordringerne blev ikke mindre, da hun i foråret 2017 røg ud i en større kontrovers med en af byens flittigste læserbrevsskribenter Hans Petersen, der blandt andet beskyldte Kjerteminde Avis for at knægte hans ytringsfrihed og være "arrogant", da avisen ikke ville optage hans læserbreve.

Kom tilbage i 2018

I efteråret 2018 kom Rikke Mohr tilbage som skrivende journalist på avisen.

- Jeg havde egentlig puttet avisen ned i skuffen, men den søger mig åbenbart. Jeg skulle lige mærke efter først, for jeg synes, det var et enormt krævende job. Man bruger sig selv enormt meget som journalist, ligesom man gør som fotograf, og havde du spurgte mig, om jeg ville være chefredaktør igen, havde jeg sagt nej, fortalte Rikke Mohr til Kjerteminde Avis.

Samtidig med redaktørjobbet vil Rikke Mohr fortsætte med at arbejde som "storyteller" for Cityforeningen. Ifølge Rikke Mohrs LinkedIn profil arbejder hun med at: "Fortælle alle de gode historier der ligger gemt hos foreningens medlemmer samt promovere de enkelte forretninger."

Formand for Kjerteminde Avis, René Lydiksen, ser dog ingen habilitetsproblemer i, at redaktøren får en del af sin løn betalt af Cityforeningen.

- Jeg tror faktisk godt, at hun kan skille de to opgaver ad, og ellers kan vi jo bare bede nogle af de andre skribenter om at skrive om forretningerne i Kerteminde.

- Så hun kan godt være en skarp og kritisk journalist, mens hun samtidig arbejder for Kerteminde Cityforening?

- Hvis det viser sig, at det ikke kan lade sig gøre, så laver jeg det om. Det må du gerne citere mig for, siger René Lydiksen.

Fyens Stiftstidende har uden held forsøgt at få en kommentar fra Rikke Mohr.

Ny redaktør på Kjerteminde Avis arbejder som "storyteller" for Cityforeningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce