Kerteminde: Mennesker mødes, og sød musik opstår. Det er faktisk, hvad der er sket for en lille gruppe musikanter i Kerteminde-området.

De har kendt hinanden i en del år, og nu har de besluttet sig for at spille sammen. Gruppen kalder sig Toner i Takt og består af fire harmonikaer, en sanger og en på klaver.

Lige nu mangler musikanterne én guitarist. Hvis det lige er dig, hører formand for gruppen, Hans Rasmussen, gerne fra dig. Du kan kontakte ham på telefon 28 11 70 12.

- I gruppen lægger vi vægt på, at vi også hygger os sammen, fortæller Hans Rasmussen.

- Vi er nok ude i en procentfordeling, der hedder 80 procent musik og 20 procent hygge, ler han.

Toner i takts repertoire spænder lige fra polkaer, gamle slagere, wienervalse til sømandsmelodier og viser, hvor folk kan synge med på.

Allerede på nuværende tidspunkt har Toner i takt en del arrangementer i kalenderen. Et af arrangementerne er Havnes Dag i Kerteminde lørdag den 9. juni.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.