Jeppe Maagaard Holm skal det næste halve år balancere en travl fritid som rugbyspiller med en travl hverdag som journalist på Kerteminde-redaktionen.

Kerteminde: Måske har opmærksomme læsere allerede undret sig over det nye navn, der er landet i spalterne. Et navn, som stod bag de seneste historier om Butler's Choice's restaurantplaner, Louisenlunds udvidelsesplaner og en reportage fra første skoledag på Langeskov Skole. 23-årige Jeppe Maagaard Holm har haft så travlt ved tasterne, at han først nu - to uger efter, han landede ved sit skrivebord i Strandgade - får den præsentation, der hører sig til. 

Jeppe Maigaard Holm har afløst Maja Tvilum som redaktionens praktikant. Han læser journalistik på Syddansk Universitet i Odense og skal tilbringe det næste halve år med at jagte gode historier i Kerteminde Kommune. Det bliver et halvt år med fart på, siger han selv. Og det er ikke kun avisens korte deadlines, han mener. I fritiden er der nemlig en sportsgren, der skal passes, som har været en stor del af den unge journaliststuderendes liv, siden han var syv år.

- Jeg spiller på det danske rugbylandshold. Til daglig træner jeg to gange om ugen i Erritsø GIF Rugby ved Fredericia, der er kampe i weekenden, og der skal også være plads til selvtræning. Styrketræning, roning og løb, fortæller han.

Glæder sig til kommunalvalget

Gennem sporten har han allerede stiftet bekendskab med kommunen.

- Jeg har spillet mod Lindø Rugby Club i Munkebo et par gange og været i sommerhus i Kerteminde, fortæller Jeppe Maagaard Holm, der er født i Aarhus, opvokset på Amager og de sidste to år har boet i Odense.

Logistik er dog ikke noget, der bekymrer ham, og han går til jobbet med åben pande:

- Jeg synes, lokaljournalistik er spændende, fordi det virkelig betyder noget for læserne, og så håber jeg at få lov til at være med i kommunalvalgsdækningen til november, fortæller han.

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist på Kerteminde-redaktionen med ansvar for både de yngste og de ældste. Det vil sige kommunens daginstitutioner, skoler, socialt udsatte børn og unge samt ældreplejen.