- Det er den perfekte butik til mig, siger Benjamin Rosengren, der kommer fra en stilling i Fakta lige om hjørnet.

Munkebo: Fredag sagde købmand Steven Brown farvel til sine kunder efter 3 år i Spar Munkebo, og mandag siger butikkens nye ejer, 25-årige Benjamin Rosengren fra Nyborg goddag.

Spar insisterede på at sælge butikken, og Steven Brown havde ikke mod på at købe den.

Men lige om hjørnet gik Benjamin Rosengren i Fakta og drømte om at få sit eget.

- Min kone og jeg har i nogen tid gerne ville købe vores egen butik, så da den her blev til salg, slog vi til, fortæller Benjamin Rosengren.

- Den er helt perfekt til mig, for jeg elsker det her område.

At Steven Brown efter tre år i butikken ikke turde investere i den, skræmmer ikke Benjamin Rosengren.

- Jeg er ydmyg overfor opgaven, for der bliver meget at se til, og jeg ved, at Steven og hans personale har gjort et kæmpe arbejde, siger han.

- Men jeg ser også sindssygt mange muligheder i at gøre en i forvejen veldrevet butik endnu bedre. Jeg er sikker på, at jeg kan få en fornuftig forretning ud af det.

Benjamin Rosengren har ingen problemer med at skulle konkurrere med den butik, han hidtil har arbejdet i.

- Det er jo ikke blot et spørgsmål om at konkurrere, vi supplerer også hinanden, for vi har jo hver sit at byde på. Her har vi f. eks. en super god delikatesse, det har en discountbutik ikke, forklarer han.

- Den værste konkurrence den er udenbys - fra Kerteminde og Odense. Men det glæder mig, at vi i Munkebo kan have så mange dagligvarebutikker, for det betyder jo, at der er mange, der handler lokalt - og kan vi få flere til at handle lokalt - blandt andet på baggrund af et stort udbud - så er det jo til gavn for os alle.

  • Nordström_Helle

    Af:

    Jeg har arbejdet som journalist i Kerteminde i rundt regnet 30 år, først på Kjerteminde Avis og siden 2010 på Fyens Stiftstidende.