Ny frisør i Kerteminde: Mette Johanne er klar til nye frisurer

Mette Johanne Aaskovs tidligere svigerforældre har sommerhus ved Nordstranden i Kerteminde. Derfor er både hun og hendes børn også vant til at komme i byen, og den var derfor ikke helt fremmed for dem, da de flyttede hertil fornylig. Foto: Mette Louise Fasdal

Ny frisør i Kerteminde: Mette Johanne er klar til nye frisurer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

40-årige Mette Johanne Aaskov åbner frisørsalon i Kerteminde. Hun vil skille sig ud med udvidede åbningstider.

Kerteminde: For tre år siden måtte 40-årig Mette Johanne Aaskov lægge frisørsaksen fra sig, fordi hun blev syg. Hun havde ellers lige få måneder før etableret sig som selvstændig - med egen salon på hjemmeadressen i Næsby.

Nu er Mette Johanne Aaskov ude på den anden side af sygdommen, og hun er klar til at begynde forfra - faktisk i mere end én forstand, for hun genåbner ikke bare sin salon i Næsby. Hun åbner en helt ny salon i sin nye hjemby. Nu er Kerteminde blevet der, hvor frisøren har slået sig ned. Årsagen er kærlighed. For hun er flyttet sammen med sin kæreste gennem fire år. Han boede i Kerteminde i forvejen, da de mødte hinanden. Han har nu solgt sit hus i Kerteminde, og hun har solgt sit i Odense. Nu rykker de sammen i et nyt hus i Kerteminde - hver medbringer de tre børn. Derfor er det ikke kun på den arbejdsmæssige front, der sker nyt for Mette Johanne Aaskov. En familie med seks sammenbragte børn venter hende også.

Onsdag den 6. december kan de første kunder sætte sig i stolen i salon "Bymettejohanne," som åbner på Strandvejen i Kerteminde, hvor der tidligere lå Asian Market.

- Jeg er klar over, at der er flere frisører her i Kerteminde, men jeg er sikker på, at der også er plads til mig, fastslår hun og fortæller, at der, hvor hun skiller sig ud fra de andre frisører i byen, er, at hun har åbent om mandagen, og hun gerne vil være fleksibel i forhold til sine kunder, som hun kan klippe dem tidligt morgen eller sent aften.

- Jeg vil hellere hente mine arbejdstimer i hverdagen og så have min lørdag og søndag fri til familien, understreger hun.

Mette Johanne Aaskov, der oprindeligt er fra Skærbæk ved Ribe, blev uddannet frisør for 18 år siden. Uddannelsen tog hun på frisørskolen i Aarhus. Her fik en mand - faren til hendes tre børn - lokket hende til Odense, hvor hun arbejdede i forskellige saloner i nogle år, inden hun besluttede sig for at blive selvstændig med salon hjemme. Den karriere satte sygdommen så hurtigt på pause - en pause, der kom til at strække sig over tre år. 

Nu glæder hun sig til at komme i gang igen, og de første bookinger er allerede begyndt at tikke ind.

Ny frisør i Kerteminde: Mette Johanne er klar til nye frisurer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce