Kerteminde: Da Kerteminde-forfatteren, Karl "Krølle" Nielsen, i foråret sidste år udgav bogen "Evolution," var det egentlig meningen, at bogen, som var hans nummer 40 i rækken af udgivelser, skulle være hans sidste. For han var fyldt 82 år og fornemmede, at hukommelsen begyndte at svigte ham ind i mellem.

Nu har han så alligevel udgivet bog nummer 41, "Du tror, det er løgn."

- Denne her bog er kun på 48 sider og er blot en række konklusioner, der er meget vigtige at få med, når nu Jordens biologi skranter så voldsomt, understreger forfatteren.

"Du tror, det er løgn" er endnu én af Karl Krølles håndskrevne billedbøger. Her trækker han læseren gennem evolutionen og beskriver byggestenene for Jorden og mennesket.

Bogen går fra Big Bang til det moderne menneskes syn på religion og naturvidenskab. Den henvender sig til folk i alle aldre, der er nysgerrige efter at vide, hvordan Jorden kom til at se ud, som den gør. (mlfa)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.