Nordøstfyn: Sjovere legepladser på vej

Flere af kommunens legepladser, blandt andet denne i Skovanlægget i Kerteminde, er i en lidt laset forfatning. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Nordøstfyn: Sjovere legepladser på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I Rønninge er der snart arbejdsweekend. Birkende har fået tilsagn om tilskud og der kommer nyt om Kerteminde-legeplads til marts

Nordøstfyn: Det skal blive sjovere at gå på legepladsen måske allerede i år i Rønninge, Birkende og Kerteminde.

Legepladserne rundt om i kommunen var ved at være noget nedslidte, så sidste år gik en projektgruppe ved navn "Legemiljøer i Kerteminde Kommune" i gang. De har 1,6 million kroner at gøre godt med og plads i driftsbudgettet til at passe fire nye legepladser. De tre ovennævnte steder samt Marslev blev udpeget som dem, der stod først i køen.

I Rønninge er man så langt, at der er indkaldt til arbejdsweekender, i Birkende har man netop fået tilsagn om et tilskud på 250.000 kroner, og der er også noget på vej i forbindelse med legepladsen i Skovanlægget i Kerteminde.

En hund for en time

- Vi har holdt velbesøgte beboermøder i forbindelse med de andre legepladser, og vi forsøgte også at holde et beboermøde i forbindelse med legepladsen i Skovanlægget, men der kom kun en enkelt person, fortæller Jesper Hempler (SF), formand for Miljø- og Teknikudvalget, som projektgruppen hører under.

- Så nu har vi funderet over mulighederne i Skovanlægget, og i øjeblikket går vi og pusler med nogle spændende muligheder. Det kan vi fortælle mere om i slutningen af marts.

Princippet for at få tilskud til en legeplads er, at lokalområdet selv skaffer halvdelen af de penge, der skal bruges.

- Det kan godt løbe op, så for at hjælpe dem på vej, har vi sagt, at den arbejdskraft, man lægger i det, kan omregnes til penge, således at en arbejdstime tæller for rundt regnet 100 kroner, oplyser Jesper Hempler.

Nordøstfyn: Sjovere legepladser på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce