Nordea-Fond inviterer: Opvarmet teltmøde om kysterne

Nordea-fonden lancerede forleden en pulje på 50 mio. kroner til aktiviteter langs de danske kyster. Torsdag 15. marts slår fonden et opvarmet telt op ved jollehavnen og tager imod gode kystnære ideer fra Fyn. Privatfoto.

Nordea-Fond inviterer: Opvarmet teltmøde om kysterne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordea-fonden drager ud til seks danske kyster for at tale gode idéer med lokale ildsjæle. Næste stop er Kerteminde på torsdag den 15. marts, hvor kystaktiviteter fra hele Fyn er på dagsordenen.

Kerteminde: Danmark er verdens kystland nummer et, og danskerne dyrker friluftslivet ved kysterne i stor stil. Men langtfra alle får dækket deres behov for det kystnære friluftsliv. Det vil Nordea-fonden nu gøre noget ved. Med en pulje på 50 mio. kroner inviterer fonden lokale ildsjæle i Kerteminde, Vordingborg, Holbæk, Hou, Slettestrand og Ribe til at mødes i et stort opvarmet telt, som fonden slår op nær kysten. I Kerteminde er det vinterbaderne ved jollehavnen, der lægger grund til teltet, torsdag 15. marts fra klokken 16.30-19. - Vi vil rigtig gerne bakke op om nye spændende aktiviteter langs kysten over hele landet. Og vi er sikre på, at virkelysten og idérigdommen syder og bobler i hele vandkantsdanmark. Så derfor tager vi nu ud til kysten for at møde ildsjælene og hører alle de gode idéer, siger Nordea-fondens direktør, Henrik Lehmann Andersen.

Se også reklamefilmen, der blandt andet er optaget i Kerteminde

Direktøren byder alle idéer velkommen - uanset om det er indledende strøtanker eller helt færdige prospekter. En lang række lokale foreninger er inviteret, og tanken er desuden, at den uformelle mødeform over en skål suppe eller en kop kaffe i teltet kan være til gensidig inspiration for deltagerne. Nordea-fonden byder af samme årsag på et let traktement tilberedt af Munkebo Kro. Og der afsluttes med fællessang, harmonika og maritim stemning. Deltagerne inviteres til at prøve det kolde gys, men håndklæde er for egen regning. Der anbefales en tilmelding på nordeafonden.dk.

Fonden uddeler hvert år cirka 500 mio. kroner til projekter, som fremmer det gode liv inden for sundhed, motion, natur og kultur. /EXP

Nordea-Fond inviterer: Opvarmet teltmøde om kysterne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce