HÅNDBOLD: Serie 1 kval damer BR 66-DSIO 19-21 (10-6).

BR 66s damer fik en flot start på bundopgøret mod DSIO og bragte sig foran 4-0 inden det efter mere end syv minutters spil lykkedes for gæsterne at passere en velspillende Louise List i målet. Hjemmeholdet fortsatte deres gode spil havlegen ud og kunne gå til pausen med en føring på 10-6.

Starten af anden halvleg tilhørte også BR 66 selv om der blev scoret for lidt på de mange chancer. alligevel så det godt ud for de grønblusede med en føring på hele seks mål undervejs i den vigtige kamp, men midtvejs i halvlegen begyndte det at smuldre for hjemmeholdet. Spillerne kunne ikke få angrebsspillet til at fungere og der gik gummiarm i afslutningerne. Usikkerheden forplantede sig til forsvaret som ellers havde fungeret godt og langsomt men sikkert begyndte DSIO at nærme sig. I kampens slutfase lykkedes det for gæsterne først at udligne og dernæst at bringe sig foran. Da kampen var slut, viste måltavlen de barske kendsgerninger: Kampen, som BR 66 dominerede i de første 45 minutter var tabt med 21-19. Dermed ser det efterhånden sort ud for mulighederne for at udgå nedrykning til serie 2.

Målscorere for BR 66: Carina Milligan 5, Karina Elnegård og Ellen Malmqvist 4, Josefine Aagaard og Kristina Højmark Støckel 2 samt Dorte Jørgensen og Sara Knudsen 1. (BEN)