Nabo så ulykken ske


Nabo så ulykken ske

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

REVNINGE: Peter Andersen er vant til de små ultralette fly, der letter og lander på den lille flyveplads på Sibiriensvej.

Fra sin ejendom på Teglværksvej har han direkte udsyn til flyvepladsen et par hundrede meter derfra.

Peter Andersen er sygemeldt på grund af et brækket ribben og var ude at gå en tur på sin mark, da han i går formiddag lagde mærke til det lille fly.

- Jeg havde godt lagt mærke til det tidligere, da det havde lettet og landet et par gange allerede, men denne gang kunne jeg godt se, at den ikke var så højt oppe, som de plejer at være. Jeg hørte, at piloten gassede op, da de kom ned for enden af marken og skulle op over træerne. På det tidspunkt har flyet næsen opad, men pludselig går motoren ud, og flyet styrter ned med næsen først, fortæller Peter Andersen, der løb ind til sin kone og fik hende til at ringe til alarmcentralen.

Derefter løb han selv over til ulykkesstedet for at se, om han kunne hjælpe.

- På grund af mit ribben kan jeg ikke løbe så hurtigt, så Falck var faktisk lige så hurtigt fremme, og det er jeg egentlig glad for nu, fortæller Peter Andersen, der straks kunne konstatere, at de to i flyet ikke stod til at hjælpe.

Han flyver ikke selv, men var sidste år med som passager i det fly, der styrtede ned.

- Jeg blev inviteret med på en flyvetur af en fra klubben. Det var sådan set meget sjovt, men også lidt uhyggeligt med tanke på det, som er sket i dag, siger Peter Andersen.

Nabo så ulykken ske

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce