Musikken er godt på vej


Musikken er godt på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foreningen Musikken har pæn medlemstilgang, og bestyrelsen er ved at planlægge den første medlemsfest

Det varer ikke længe, før foreningen Musikken udsteder medlemskort nummer 200.

Allerede i den første uge med medlemskaber i salg - i slutningen af august - var der 150 personer, der tilmeldte sig foreningen, og siden har der været en stille strøm af medlemskort, der først og fremmest er sivet ud til adresser i kommunen. Men også i Odense er der musikglade mennesker, der har købt medlemskortet, der koster 100 kroner for en sæson, der byder på fire-fem arrangementer.

- Vi vil gerne have 250-300 medlemmer, så vi er godt på vej. Samtidig har vi også solgt mange billetter til vores koncerter. Brunch-arrangementet på Café Matisse til november er allerede udsolgt, siger Musikkens formand, Lars Møller, der tilføjer, at mange sammen med medlemskabet med det samme købte billetter til hele sæsonens arrangementer.

Rest-billetter til salg nu

Formanden opfordrer til, at medlemmerne snarest får bestilt de billetter, som de skal bruge. For foreningen begynder nemlig nu at sætte koncertbilletter til salg til ikke-medlemmer på Fyensbilletten.

- Som forening skal vi sørge for, at det økonomisk løber rundt, så vi sætter billetterne til salg på Fyensbilletten. De kommer til at koste 225 kroner plus et gebyr, så jeg synes da, at man skal få købt sig et medlemskab. Så kan man jo også komme med til generalforsamlingen og medlemsfesten den 30. januar, siger Lars Møller, der kan præsentere Benners Kiosk på Torvet i Kerteminde som stedet, hvor betalte medlemsbilletter og -kort kan afhentes.

Foreningen har tre koncerter på plakaterne, der er blevet hængt op rundt omkring. Anne Linnet er på scenen på Tornøes Hotel torsdag den 2. oktober, mens Sko/Torp spiller en akustisk koncert den 29. oktober. Og så giver Tina Dickow koncert den 12. november.

Særligt populære Tina Dickow har hentet medlemskaber fra det øvrige Fyn. Koncerten på Tornøes Hotel er den eneste på hendes vinterturné, der endnu ikke er udsolgt.

Foreningen Musikken blev skabt i januar i år. En lille gruppe personer fra Kerteminde ville forsøge at skabe noget musikliv i byen. De ville lave en række koncerter med nærhed mellem de musikalske kunstnere og publikum. Indmeldelse i Musikken kan ske på www.musikken.nu.

Musikken er godt på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce