Musikalsk trio på Kulturhuset

Grundtone Trioen giver koncert i Kulturhuset i Munkebo på den sidste lørdag i januar. Privatfoto.

Musikalsk trio på Kulturhuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grundtone Trioen spiller på Kulturhuset i Munkebo, lørdag 27. januar. Ensemblet breder sig over mange musikalske genrer.

Munkebo: En trio, der rækker ud efter alt fra Elvis til gospel og jazz, er som årets første band på vej til at give koncert i Kulturhuset i Munkebo.

Lørdag 27. januar fra klokken 14-16 indtager Grundtone Trioen med sangerinde Kathrine K. Andersen i front scenen. Den vokale forgrund har sunget i mere end 10 år og den seneste håndfuld år som professionel. Kathrine K. Andersen er i øvrigt uddannet fra Complete Vocal Institut i København og har optrådt i flere lande med kendte kunstnere - og har indspillet flere cd'ere.

Kathrine K. Andersen bliver akkompagneret af to erfarne musikere. Pianisten Flemming Kenn Hansen er fast pianist for Fynbokoret. Han mestrer ikke kun klaveret, men spiller også en fremragende harmonika.

Trompetisten Anders Wilkens på percussion er tidligere solotrompetist i Region Syds Musikkorps og Odense Politiorkester. Nu er han freelance musiker og optræder som solist og musiker i større og mindre ensembler.

Tilsammen udgør Grundtone Trioen et stærkt musikalsk team, som vil fører publikum gennem romantiske ballader, Elvis hits, musicals, gospel, blues, jazz.

Entré til den musikalske eftermiddag er 180 kroner. /EXP

Musikalsk trio på Kulturhuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce