Musical-festuge på Hindsholmskolen

Musical gennem 25 år. Det fejres på Hindsholmskolen, hvor alle er velkomne. Privatfoto.

Musical-festuge på Hindsholmskolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ugen sluttes af med festarrangement lørdag 22. september, når blandt andet nuværende og tidligere elever mødes til åbent hus med optræden og sang og musik.

Dalby/Hindsholm: Fra mandag den 17. september står Hindsholmskolen i Dalby på den anden ende.

- Det gør vi, fordi vi gerne vil fejre sang, musik og optræden på skolen. Gennem mange år har musikken og skolens musical været nogle af skolens varemærker. I år kan musicalen fejre 25-års jubilæum, og i den anledning har vi valgt at dykke ned i sange og temaer fra nogle af de musicals, der har været på repertoiret gennem årene.

Det fortæller skoleleder Charlotte Kazhel i en pressemeddelelse.

- Alle elever og lærere giver den hele armen og har afsat uge 38 til musikalsk og dramatisk udfoldelse for fuld udblæsning. Ugen sluttes af med festarrangement lørdag 22. september klokken 10.00-14.30, hvor nuværende og tidligere elever mødes til åbent hus med optræden og sang og musik.

Det hele kulminerer med en jubilæums-musical den eftermiddag.

- Skolens musical og hele arbejdet er i øvrigt et pragteksempler på, hvad undervisningsministeren ønsker mere af. Nemlig kultur, kreativitet og dannelse som grundlaget for en skole med den højeste faglighed og højeste trivsel i kommunen, lyder det fra Charlotte Kahzel fra Hindsholmskolen i Dalby./EXP

Musical-festuge på Hindsholmskolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce