Munkebo-turisme: Lindø-briller og duffy-båd

Selvom man kan diskutere skønheden, så er der mange turister, der gerne vil op i tårnet på Munkebo Bakke og se ind over Lindø Industripark. Arkivfoto:

Munkebo-turisme: Lindø-briller og duffy-båd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Munkebo: Der burde ske meget mere på Kertinge Nor - der er masser af muligheder både for lokale og turister på og i vandet, er man enige om i gruppen Virk og Gro i Munkebo. De første nye initiativer er allerede sat i gang med etableringen af en ny anløbsbro i Munkebo Havn (overfor kroen), og folkene bag Virk og Gro håber, at en bro vil blive afsæt for endnu flere aktiviteter.

- Kertinge Nor byder på smuk natur og et sikkert sted at sejle - havde det været i Tysklan, havde der været hvidt af sejl, siger Klavs Norup Lauridsen.

Uden sejl, men dog til søs, er der allerede nu mulighed for - via kroen - at leje en vandcykel. Klavs Norup Luridsen går imidlertid og drømmer om, at der også skal en duffy-båd eller to i vandet. Det er overdækkede, eldrevne både, der maksimalt sejler syv km/t, og derfor kan føres af alle. (De benyttes allerede til udlejning i København)

Lindøs historie i brillen

Som leder af Langeskov Skole, der er førende på robot-området, har han selvsagt også en elektronisk drøm for, hvordan man kan styrke Munkebo-turismen:

- Se det for jer. Man står i tårnet på Munkebo Bakke, nyder udsigten hele vejen rundt. Derefter retter man blikket ud over Lindø-området med alle de nye virksomheder. Så tager man de udlånte virtual reality briller på, og får fortalt hele historien fra dengang værftet blev anlagt og frem til nu, forklarede han, med en tilføjelse om, at der nok går et års tid eller to, før det kan blive en realitet.

Munkebo-turisme: Lindø-briller og duffy-båd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce