Munkebo styrer mod serie 1


Munkebo styrer mod serie 1

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodbold: Herre serie 2, pulje 2 B 1909 – Munkebo 1-2 (1-1)

I en flot topkamp afgjorde topscorer Mads Kjærgaard forestillingen med et heldigt afrettet skud i 86.minut.

De to tophold spillede en serie 2 kamp på højt niveau, med B 1909 som det styrende hold, men med Munkebo hele tiden farlige. Fra start holdt B 1909 et højt tempo med hurtige, boldsikre spillere i offensiven, men efter 6 minutter slog Aron Sigursveinn til, da han køligt afsluttede Munkebos første kontrastød.

Munkebo-forsvaret var tydeligvis ikke vant til så aggressive modstandere, og efter et kvarter udnyttede B 1909 en af Matthias Nibes mange fejl til at udligne. I det følgende havde hjemmeholdet en del gode tilbud, men det største stod Munkebos Mads Kjærgaard for. Fra 7 meters afstand hamrede han bolden afsted, men mirakuløst stod der en B 1909-forsvarer i vejen.

Efter pausen styrede B 1909 spillet, men Munkebo holdt stand, og lidt heldigt men ikke ufortjent gav det tre point.

Træner Michael Skovsted var stolt. ” Vores indstilling var supergod, og vi troede hele tiden på sejren”.

Morten Nibe var, som den eneste forsvarer der kunne følge B 1909-spillerne, dagens store oplevelse, men offensiven omkring Sigursveinn og især Oliver Hauerholt var også hele tiden farlige.

På en dejlig efterårsdag gav de to holds spillere og den yderst kompetente dommer tilskuerne noget at glæde sig over. Han holdt hovedet koldt, var hele tiden på højde med spillet og lod sig ikke påvirke af tilskuernes tilråb. Det er sjældent, man ser så god en dommerindsats i serie 2.

Næste lørdags hjemmekamp mod den største oprykningskonkurrent fra B 67 har efter dagens indsats fortjent en stor tilskuerinteresse. Med en sejr her kan Munkebo i dèn grad spille sig til en positiv vinterpause. Munkebos beskedne målsætning om en 7.plads kan så roligt ændres til en ambition om at kalde sig serie 1 mandskab. (LLJ)

Munkebo styrer mod serie 1

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce