Munkebo: Sognepræst Mads Davidsen holdt søndag sin sidste gudstjeneste som sognepræst ved Munkebo Kirke.

Hans farvel til sognet skyldes, at han har fået nyt arbejde som studielektor på pastoralseminariet i København, hvor han skal uddanne præster, lære dem at prædike, lave skemaer og sørger for, at hverdagen fungerer for de studerende.

Menighedsrådet i Munkebo skal nu i gang med at finde en ny præst, som sammen med sognepræst Eva Fischer Boel, kan få kirken til at være et samlingspunkt, hvor unge og gamle kan mødes i glæde og sorg. (mlfa)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.