Premieren den 2. februar er allerede udsolgt.

Munkebo: De kommer langt omkring i geografien, de gode aktører i Munkebo Revyen, der i år jubilerer med deres 30. forestilling.

I løbet af dette års forestilling tager de blandt andet fat i Brexit og Nordkorea, fodboldpiger og konstituering i Kerteminde. Alle teksterne - på nær en - er noget, holdet omkring revyen selv har forfattet.

På scenen er det en forholdsvis fast flok, der slår sig løs, men der er altid plads til en til i Munkebo Revyen, så de har i år udvidet staben med en ny, ung skuespiller.

Billetsalget går - som altid - strygende, og premiereaftenen den. 2. februar er allerede udsolgt. Der er tre forestillinger mere - den 3., 9. og 10. februar, og til hver af de forestillinger er der kun et par håndfulde billetter tilbage. Så vil man være sikker på at få set, hvad Munkebo Revyen har fået ud af den langtrukne byrådskonstitutering, så skal man være vaks på tasterne.

Billetterne kan bestilles via Munkebo Revyens side på internettet. (ström)

  • Nordström_Helle

    Af:

    Jeg har arbejdet som journalist i Kerteminde i rundt regnet 30 år, først på Kjerteminde Avis og siden 2010 på Fyens Stiftstidende.