Munkebo kæmper mod sult


Munkebo kæmper mod sult

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

13. september skal benmuskler cykle mere mad hjem til Afrika

MUNKEBO: Lørdag den 13. september cykler Munkebo mod sult.

I en kampagne startet af Folkekirkens Nødhjælp er det meningen, at Munkebos borgere - hvis de ellers har lyst til at stille op i den gode sags tjeneste - skal træde i pedalerne for en bedre verden uden sult.

Munkebo-Kølstrup pastorat har nemlig tilmeldt sig sponsorcykelløbet: "Vi Cykler mod Sult". Som de eneste på Fyn. Løbet er arrangeret af Folkekirkens Nødhjælp, Dansk Cyklistforbund og frivillige rundt om i Danmark.

Da der er tale om et sponsorløb skal alle deltagere skaffe en sponsor, som skal give et vist beløb for deltagernes anstrengelser.

Derfor er det netop deltagernes anstregelser, der afgør pengebeløbets størrelse i den sidste ende.

Jo mere pedaltrampen, des flere penge.

Pengene vil foruden sult og mangel på ressourcer blandt andet blive brugt til at donere cykler til fattige kvinder og børn i den langstrakte stat Malawi, som ligger mellem Mozambique, Zambia og Tanzania.

Foruden Munkebo deltager ni andre byer i landet.

I Munkebo bruges der motionscykler, stepmaskiner, crosstrainers og racercykler. Professionelle instruktører står klar. Alle opstillet på rullestativer.

"Løbet" finder sted ved Munkebo Kirke med pedalstart fra klokken 11.00 og frem til klokken 13.00.

De opstillede cykler er sponsoreret af Kerteminde Kommune, hvilket vil sige Sundhedens Center i Munkebo, Kerteminde Træningscenter og Birkelund Træningscenter i Langeskov.

Alle kan faktisk deltage. Også folk med barnevogne, i kørestole, stavgængere og fodslawsfolk. De kan gennemføre en omgang rundt om kirken på 1,8 kilometer.

For tilmelding og mere information kan man klikke ind på www.kølstrup-munkebopastorat.dk.

Munkebo kæmper mod sult

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce