Munkebo-firma i familiens eje i 60 år: Nu har virksomheden fået ny ejer

Morten Blomstrøm er ud af en familie, hvor de fleste er ingeniører, og han har også giftet sig med en ingeniør. Han er selv uddannet produktionsingeniør i 2009. Foto. Mette Louise Fasdal

Munkebo-firma i familiens eje i 60 år: Nu har virksomheden fået ny ejer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

34-årige Morten Blomstrøm er den nye indehaver af Total Døre og Vinduer i Munkebo, som har været en familievirksomhed siden 1957.

Munkebo: Total Døre og Vinduer på Fiskeløkken i Munkebo har fået en ny kaptajn ved roret.

Det er den 34-årige produktionsingeniør fra Odense, Morten Blomstrøm, som kommer fra en stilling ved møbelproducenten, Four Design

Total Døre og Vinduer er oprindeligt en familievirksomhed med 60 år på bagen. Den blev etableret af Holger Duelund i 1957 og var som udgangspunkt en traditionel tømrer - og snedkervirksomhed. I 1985, hvor sønnen, Palle Duelund, overtog virksomheden, gik den over til at specialfremstille døre og vinduer.

Da Palle Duelund sidste år besluttede sig for at trække sig tilbage, og der ikke var nogen i Duelund-familien, der ønskede at videreføre virksomheden, satte han virksomheden til salg.

Og det var så Morten Blomstrøm, som endte med at købe den.

Han ville gerne være sin egen chef og have sin egen fabrik, og Palle Duelund drømte om at finde én, der ville bevare fabrikkens ånd.

På den måde var det win-win for begge parter.

En måned med overdragelse

Morten Blomstrøm overtog virksomheden først i maj, og den første måned, inden Palle Duelund og hans kone Rosa, som har været i firmaet som bogholder, trak sig tilbage for at nyde deres otium, arbejdede han og den afgående chef sammen.

- På den måde havde jeg mulighed for at blive sat godt ind i arbejdsgangen, inden Palle forlod firmaet. I dag har jeg en hotline til ham, hvis jeg skulle komme i tvivl om noget, smiler den nyudklækkede virksomhedsejer.

Som noget af det første har Morten Blomstrøm arbejdet på at øge kendskabet til Total Døre og Vinduer. Derfor er virksomheden nu også kommet på Facebook og på LinkedIn og har fået nyt logo og én ny strategi, hvor virksomheden vil arbejde tæt sammen med tømrermestre og entreprenører, som er de direkte kunder.

- Jeg vil gerne have, at vi kommere i en tættere dialog med vores kunder og kan støtte dem i deres forretning, siger Morten Blomstrøm om det fremtidige samarbejde.

Han har brugt noget tid nu på at tage på visit hos nogle af de kunder, som Total Døre og Vinduer har for at møde dem ansigt til ansigt.

- Og nu er jeg også kommet på fuldtid, ler han og fortæller, at han har fået nok at se til, efter han er blevet virksomhedsejer.

Han er far til tre børn på henholdsvis et, to og fem år.

- Det er aftalen med min kone, at jeg kommer hjem og er med til at spise med børnene og hjælper med at putte dem, og så kan det da godt være, at jeg lige arbejder lidt mere bagefter, fastslår han.

Munkebo-firma i familiens eje i 60 år: Nu har virksomheden fået ny ejer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce