Munkebo: Skole gav ud-af-kommunen julegaver

Da Munkebo Skole gav julegave til deres ansatte, blev det biografbilletter til en landsdækkende biografkæde - ikke til den lokale Kerteminde Kino. Arkivfoto: Morten Rode

Munkebo: Skole gav ud-af-kommunen julegaver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Munkebo Skole valgte at give deres ansatte biografgavekort, der kan indløses i hele landet, bare ikke i Kerteminde Kino

Munkebo: I Kerteminde Kommune er det en fast politik, at når en institution skal købe ind, så skal de så vidt muligt handle lokalt, så skatteydernes penge forbliver i egen kommune.

Det giver derfor undren og løftede øjenbryn, at Munkebo Skole valgte at give deres ansatte biografgavekort, der kan indløses i Odense og rundt om i hele landet i øvrigt, i stedet for at købe gavekort til Kerteminde Kino.

Kommunaldirektør Tim Jeppesen mener, at det var en forkert beslutning.

- Vi gør i organisationen meget ud af at sørge for, at der bliver handlet lokalt, og det har vi en løbende dialog om. Men ind imellem er der nogen, der glemmer det. Det er ikke mit indtryk, at det er noget stort problem, men det er da ærgerligt, at det er smuttet, siger han.

- Jeg ved jo fra de handlende, at det betyder noget for dem.

Ansatte fra hele Fyn

På Munkebo Skole ser man det imidlertid ikke som en fejl.

- Vi har ansatte, der kommer så langt væk fra som Langeland, Tåsinge og Svendborg. Når vi for en gangs skyld har mulighed for at give dem en julegave, så skal den opleves som velkommen og ikke som et benspænd, forklarer skoleleder Tina Nygaard.

- Vi valgte at give biografbilletter, fordi vi på Munkebo Skole arbejder med film, og så tog vi i valget af billetter hensyn til, at vores ansatte kommer så mange forskellige steder fra.

Tina Nygaard understreger, at Munkebo Skole så vidt muligt handler lokalt. De mente bare ikke, at det var muligt i denne her sag.

Munkebo: Skole gav ud-af-kommunen julegaver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce