30-årige Simone Løve fra Bullerup er efter ni år på Sjælland vendt tilbage til Fyn og er nu blevet ansat som ny butikschef i Fakta i Munkebo.

Munkebo: - Hej! Er du den nye? Velkommen til.

Velkomsten i Fakta i Munkebo har været fantastisk, synes 30-årige Simone Løve. I begyndelsen af oktober tiltrådte hun som ny butikschef i forretningen, efter den tidligere butikschef, Benjamin Rosengren, overtog Spar i Munkebo på den anden side af vejen.

- Jeg er virkelig blevet taget godt imod af personalet og kunderne, smiler den nye butikschef i Fakta.

Hun har været ni år i Fakta og kommer fra et job i Ølstykke. Oprindeligt er hun fra Bullerup, men flyttede til Københavns-området for ni år siden, da hun troede, at hun skulle læse økonomi og matematik på universitet, men et deltidsjob ved i Fakta fik hende på andre tanker.

- Det var da meget sjovere at arbejde i Fakta, end det var at læse, ler hun og fortæller, at hun godt kunne lide kontakten med kunderne og godt kunne lide at gøre forretningen indbydende.

Derfor endte hun med at skabe sig en karriere i Fakta. Først blev hun uddannet souschef, og i 2013 blev hun udlært butikschef. På det tidspunkt arbejdede hun i Frederikssund.

Af private årsager flyttede Simone Løve i sommer tilbage til Bullerup, og her sagde hun til Fakta-koncernen, at hun var parat til arbejde i hvilken som helst Fakta-forretning på Fyn.

- En times transport ville ikke betyde noget for mig. Det har jeg prøvet før, og jeg ville gerne ud i en landbutik, fastslår hun.

Heldet var med hende, da Benjamin Rosengren nu rykkede ud af Fakta i Munkebo. På måde blev der en plads til hende - tæt på hendes hjem.

- Det her er en superflot butik. Den er jo spritny, og jeg synes, at den er virkelig lækker. Der er ikke noget at sætte en finger på, fortæller Simone Løve, som nu glæder sig til for alvor at tage fat i Munkebo.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.