Munkebo: Signe er ny butikchef i Matas

Signe Greve (th) er ny butikschef i Munkebo. Hun er glad for at have Gitte Lund Jensen ved sin side i butikken. Foto. Mette Louise Fasdal

Munkebo: Signe er ny butikchef i Matas

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Matas i Munkebo har haft skiftedag. Nu hedder butikschefen Signe Greve.

Munkebo: 26-årige Signe Greve, der er født og opvokset i Kerteminde, hvor hun stadig bor, er ny butikschef i Matas i Munkebo.

Her afløser hun Anja Duif, som efter 20 år i Munkebo har søgt nye udfordringer i Matas-kæden.

Signe Greve blev i sommeren 2016 udlært i Matas i Nyborg, og inden hun landede i Matas i Munkebo, arbejdede hun i Matas i Vestergade i Odense.

- Selv om den stilling, jeg havde i Odense, kun var 25 timer, var det alligevel drænende at skulle tage turen til Odense, fordi transporttiden blev længere på grund af vejomlægningerne i byen, fortæller hun.

Derfor er hun yderst tilfreds med, at transporttiden til arbejde nu er blevet kortere, og hun samtidigt også er endt med at få en fuldtidsstilling i Munkebo.

- Samtidigt kan jeg også godt lide, at jeg nu er i et lille lokal samfund, hvor jeg fornemmer, at vi kommer hinanden mere ved, smiler hun.

Holder af at servicere

Signe Greve ville gerne være materialist, da hun godt kan lide faget, hvor hun kan beskæftige sig med sundhed og skønhed.

- Desuden kan jeg også godt lide menneskekontakten. Jeg kan lide at hjælpe andre og vide, at jeg kan gøre en forskel for dem.

Den nye butikschef i Munkebo ved godt, at det er nogle store sko, som hun skal udfylde nu, hvor Anja Duif ikke længere er i butikken.

- Kunden har været glade for hende, og det er derfor en kæmpe udfordring for mig at skulle vise, hvad jeg kan, forklarer hun og fortæller, at hun er glad for at have Gitte Lund Jensen ved sin side.

- Gitte har været i butikken i 10 år. Så hende kender kunderne, understreger Signe Greve.

- Kunderne kan da stadig forvente den samme kvalitet og service. Der bliver ikke rykket på grundværdierne, ler hun.

Munkebo: Signe er ny butikchef i Matas

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce