Munkebo Mikrobryg: Brygger sig i semifinalen i stor ølturnering


Munkebo Mikrobryg: Brygger sig i semifinalen i stor ølturnering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Munkebo Mikrobryg vandt mandag kvartfinalen i den store, nordiske ølturnering Kampen om Norden efter en tæt kamp mod det svenske bryggeri Poppels.

Oslo: Glæden var ikke til at overhøre, da Claus Christensen fra Munkebo Mikrobryg tog sin telefon på vej hjem fra Oslo.

Munkebo Mikrobryg er nemlig videre til semifinalen i den store, nordiske ølturnering Kampen om Norden, som afholdes i Oslo. Det sker efter en tæt kvartfinalekamp mod det svenske bryggeri Poppels, som Munkebo Mikrobryg trak sig sejrsrigt ud af.

- Det var en skøn aften, og nu ser jeg frem til semifinalen om en måned, siger Claus Christensen.

Turneringen foregår i Oslo, og starter i februar, hvor norske bryggerier kæmper om avancement til den første indledende, nordiske runde, hvor svenske, islandske og danske bryggerier bliver inviteret med.

Kampene foregår ved, at der bliver serveret en tre-retters menu for en gruppe gæster, der også udgør turneringens dommerpanel. Til hver ret skal de kæmpende bryggerier servere en øl, som gæsterne bedømmer, hvorefter de stemmer på den øl, de synes er bedst.

I første nordiske runde slog Munkebo Mikrobryg det store, norske bryggeri Aass og kvalificerede sig dermed til kvartfinalen, som de i går vandt over Poppels. I alt deltager 26 bryggerier i Kampen om Norden, og nu da feltet er skåret godt ned, er målet klart for Claus Christensen:

- Jeg kommer for at vinde! siger han.

En god måde at blive set

Om en måned gælder det semifinalen, hvor Munkebryg Mikrobryg endnu ikke kender sin modstander.

Og selvom Claus Christensen går benhårdt efter at hive titlen med hjem til Munkebo, er der også andre præmier end hæder i ølkredse at hente ved turneringen.

- Det er en god måde for, at et lillebitte bryggeri, der ligger lige syd for Kerteminde, kan blive kendt i Oslo, siger han. Nu går forberedelserne frem mod semifinalen i gang.

- Min norske distributør skal ind og smage de retter, der bliver serveret til semfinalen, og så skal vi sammen finde de øl, der passer bedst til retterne, siger Claus Christensen.

Munkebo Mikrobryg deltog for første gang sidste år, hvor de røg ud i første runde. Vinderen af årets turnering bliver fundet ved finalen mandag den 9. oktober

Munkebo Mikrobryg: Brygger sig i semifinalen i stor ølturnering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce