Munkebo: I Kulturhuset i Munkebo er der nu tre hold med mænd, som mødes for at skabe god mad sammen. I alt er der 40 mænd, der deltager. Til gengæld er der i Kulturhuset ingen hold til kvinder.

Hvis der er interesse for at oprette et hold for kvinder, der på samme måde mødes og laver mad sammen.

Hvis du er interesseret i at være med, skal du rette henvendelse til Kulturhusets formand, Willy Anderskov på telefon 28 51 41 27 eller endnu bedre: Kig ned i Kulturhuset og få en snak, så vil der blive fundet ud af et eller andet. (mlfa)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.