Munkebo: Onsdag den 31. januar holder lokalhistorisk forening i Munkebo generalforsamling klokken 19 i Munkebo Biblioteks mødesal. Da gulvet er under reparation, er der indgang via skolens festsal og til venstre ad gangen.

Lokalhistorisk foreningens formål er blandt andet at udbrede og skabe interesse for alle sider af områdets historiske udvikling, erhvervsmæssigt, økonomisk, politisk, socialt og kulturelt. /MH

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.