Munkebo: I Munkebo Fodslaw holder man af at gå, og traditionen tro går man det nye år i gang. Det sker søndag den 7. januar, hvor Munkebo Fodslaw arrangerer familievandring med start fra Forsamlingshuset på Lindøalléen i Munkebo.

Nytårsvandringen blev etableret i 2009, og baggrunden var, at fodslaw hvert år kan konstatere, at mange i dagene efter nytår går en tur ovenpå julen og nytårets mad og drikke, hvilket betyder, at stierne er fyldt med vandrende familier.

- Hvorfor så ikke gå sammen og samtidigt få en god oplevelse, spurgte man dengang.

Det viste sig, at det var mange med på, og derfor strømmer små og store fødder hvert år til nytårsvandringen, hvor der undervejs er bingo.

Det er gratis at deltage, og det er ikke nødvendigt at forhåndstilmelde sig. Du møder bare op klokken 13, hvor starten går. Der er ruter på fire, seks og 10 kilometer.

Munkebo Fodslaw byder på kaffe, kage og juice.

Hjerteforeningen Lokalkomité Kerteminde tilbyder blandt andet blodtryksmåling.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.