Munkebo: For 11. år i træk tager Munkebo Ældreidræt på en tur, hvor der skal trædes i pedalerne.

Mandag drager 14 medlemmer af ældreidrætten nemlig til Ærø, hvor de i en uge skal cykle øen tynd og gå på opdagelse.

Normalt når Munkebo Ældreidræt har været på deres årlige cykeltur, har de overnattet på en campingplads, men denne gang skal de bo på en nedlagt landejendom lige uden for Ærøskøbing. Det bliver rent luksus, for på landejendommen er der blandt andet jacuzzi og sauna. Så der bliver også rig mulighed for at bløde de ømme benmuskler op, når motionisterne vender hjem fra deres daglige cykelture.

Helt uerfarne på en cykel er deltagerne dog ikke, for de er nemlig vant til at cykle omkring 30 til 40 kilometer to gange ugentlig. 

Alderen på de cyklende motionister strækker sig lige fra 63 til 83 år.

Mandag morgen sætter deltagerne sig i cykelsadlen for at nå til Svendborg, så de kan komme med Ærø-færgen (mlfa)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.