Mor fik tæv i Dalby

Der blev gået til den af de små poder, da de i går spillede deres mødre ud af banen i Dalby. Her personificeret af Peter (forrest i rød trøje) og Oliver (i blåt).
Foto: Sonnich Jensen

Mor fik tæv i Dalby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Poderne løb om fodbold-hjørner med deres mødre - med lidt god hjælp.

DALBY: Det var noget i retning af David mod Goliath i Dalby i går.

Og det endte med, at de helt små gav de store en omgang tæsk, da der i går var fodboldkamp mellem mødre og poder under sportsdagene i Dalby. Nuvel. Mor satte nok bevidst tempoet en anelse ned og lod de små trille bolden mest rundt. Men det førte blot til det direkte nederlag på en halvt aftørret boldbane ved klubhuset. 3-1 vandt de små - i alderen fire til seks år - i den første kamp mod deres mødre. Alt i mens himlen som kulisse skiftede mellem grå og blå ude på det lange Hindsholm. I blå trøje var også lille Oliver, der scorede tre mål, som var han Cristiano Ronaldo på sviptur. Midt under EM i Schweiz og Østrig langt borte.
Henrik
Henrik "Belle" Olsen, bagest, ledede kampene i går. Han har selv en lang karriere bag sig i Dalby I. F.
Foto: Sonnich Jensen

Rorgængeren

- Vi har holdt de her sportsdage, så længe jeg kan huske, sagde Henrik "Belle" Olsen. Han fungerede som både podernes træner og dommer på banen.

På bornholmsk betyder "belle" i øvrigt noget i retning af "børn". Så ret nærliggende, at Henrik "Belle" Olsen - Dalbys svar på Morten Olsen, mente han selv med et smil, og rorgængeren i forsvaret på byens bedste hold engang - nu træner de små.

Og selv har et par børn, som spiller.

- Men det blev jo ikke til så mange mål, da jeg spillede nede bag i forsvaret. I dag er jeg stoppet med at spille på grund af noget slidgigt, sagde den bringebrede træner, der til daglig arbejder ude på Lindø. Som så mange andre på disse kanter.

De helt små fodboldspillere tænkte nok ikke på "Belles" evner som Dalbys svar på Morten Olsen, men syntes blot, at det var hulens sjovt, at spille fodboldkamp mod deres egen mor og de andre mødre.

Der blev i den grad kæmpet igennem og løbet efter hver en vej, bolden tog.

Mottoet er da også på dette alderstrin, at det er bedre at deltage end at vinde. Sådan var det også 1970'erne på det danske A-landshold.

Sportsdagene i den 76-årige gamle klub har varet siden onsdag i sidste uge.

Der er blevet budt på alt fra rundbold, over hoppeborg til veteran- og firmafodbold. Samt det vigtigste: Hygge.

Mor fik tæv i Dalby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce