Misbrug af kommunekassen


Misbrug af kommunekassen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LOKALDEBAT Af Carsten Ringsmose, Sletterødvej 26, Harndrup (forkortet af red.):

Formanden for LINK, Laila Finsen, "har ikke lyst" til at svare på Stiftens spørgsmål vedrørende de penge, LINK har fået fra kommunen til en række konkrete aktiviteter, som man har måttet aflyse p.g.a. manglende interesse. Men hun oplyser, at hun har "et godt forhold til politikerne", og meget tyder på, at forholdet er for godt!

Formanden for socialudvalget, Marianne Machon, giver den forvaltningsmæssigt helt fantastiske oplysning, at LINK godt kan søge penge til ét formål, og derefter bruge pengene til noget andet! Hun siger overraskende: "Vi bor i et lille samfund, og vi kan godt fornemme, om pengene bliver brugt fornuftigt". Der er altså slet ingen kontrol, men "jeg har stor tillid til LINK", siger hun.

Den overdrevne velvilje har fået politikerne til at overse, at LINK gav falske oplysninger om både aktiviteterne og om medlemstallet, da LINK søgte tilskud. LINK har ikke gennemført de aktiviteter, tilskuddet er bevilget til, og har ikke aflagt regnskab i overensstemmelse med foreningens egne vedtægter, for regnskabet er ikke retvisende, er ikke underskrevet af samtlige bestyrelsesmedlemmer, og reglerne om revision er ikke overholdt. De regler, kommunen selv har krævet i LINKs vedtægter, behøver man åbenbart ikke overholde, hvis man har "et godt forhold til politikerne".

Det er imidlertid strafbart at bedrage de offentlige kasser ved hjælp af falske oplysninger, og det bliver ikke mindre strafbart, fordi man har et så "godt forhold til politikerne".

Misbrug af kommunekassen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce