Kerteminde: Torsdag den 29. oktober klokken 20 kan man lytte til troubadouren Sebastian på Kertemindeegnens Friskole. Det er Red Barnet Kerteminde, der står bag arrangementet, hvor alt overskuddet går ubeskåret til Red Barnets lokale arbejde i Kerteminde.

Red Barnet Kerteminde har nu også sørget for, at Anne Dorte Michelsen og Billy Cross lægger vejen forbi Fyn her i efteråret. Faktisk giver de to her deres eneste koncert på Fyn. Det sker torsdag den 26. november på Kertemindeegnens Friskole klokken 19.30.

Når Anne Dorte Michael og Billy Cross står sammen på scenen igen her i efteråret, er det 25 år siden, de gjorde det sidst. På den måde er en ring sluttet. Med sig har kunstnerne et tæt sammenspillet band bestående af nogle af Skandinaviens mest rutinerede og originale musikere - en lang række af Anne Dortes største hits samt et udpluk af sangene fra hendes helt nye album "En Anden Lykke."

Billetterne sælges fra Den Gamle Købsmandgård i Vestergade og på www.billet.dk.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.