Mesinge: "Det er så yndigt at følges ad for to, som gerne sammen vil være," skriver N. F. S. Grundtvig i sin salme, og når folk har været sammen i mange år og står for at skulle fejre det, stikker venner og familie ofte hovederne sammen inden og skaber en æresport.

På Mesinge Bygade i Mesinge var der også kommet en æresport op for at fejre et pars bryllupsdag, men nogle har tilsyneladende manglet adgang til træer, for Fyns Politi har nu fået en melding om, at der torsdag er nogle, der har kravet rundt i denne æresport.

Derudover mangler der nu også sodvand, øl og vin i carporten, hvor æresporten var sat op. (mlfa)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.