Medlemmer sagde ja


Medlemmer sagde ja

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kajakklubben og sejlklubben i Kerteminde er sammen om klubfaciliteter på Marinaen

KERTEMINDE: På forhånd havde formand Gorm Rønved Larsen lovet, at der ikke var sure miner fra bestyrelsens side, hvis medlemmerne i Kerteminde Kajakklub ikke var med på idéen.

Men efter en ekstraordinær generalforsamling kunne formanden konstatere, at medlemmerne også synes et samarbejde med Kerteminde Sejlklub om nye klubfaciliteter er en god idé.

- Bestyrelsen har nu fået mandat til at arbejde videre på projektet sammen med sejlklubben. Det er rigtig dejligt, at have medlemmerne med fra starten, konstaterer Gorm Rønved Larsen, der er formand for 175 kajakroere.

Den ekstraordinære generalforsamling hentede 45 medlemmer til Aktivhuset. Aftenen begyndte med en pæn times debat, hvor alle plusser og minusser kom på bordet.

- Argumenterne for et samarbejde var blandt andet mere liv på havnen. At byggeriet kommer hurtigere i gang, og at der er mulighed for at samarbejde omkring børnene i klubberne, fortæller Gorm Rønved Larsen.

På minussiden, mente nogle medlemmer, at der var mere roligt omkring et klubhus på pladsen ved roklubben. Den dejlige beliggenheden ved fjorden var også et argument mod at rykke op på marinaen.

Alle fik lov til at komme til orde, og da der var sket, blev der stemt. Her rakte 90 procent af de fremmødte hånden op, da de var enige med bestyrelsen.

- Nu skal vi have gjort aftalerne færdige. Vi skal have dannet et fælles byggeudvalg. Tegningerne skal laves færdige, da de er blevet lavet om. Bad og toilet er blevet større, og så har kajakklubben fået to rum. Og så skal vi ikke mindst have fundet de sidste penge. Jeg tror, at vi mangler omkring halvanden million kroner, siger Gorm Rønved Larsen, der håber, at der er økonomisk hjælp at hente hos Kerteminde Kommune.

Herfra kommer der i forvejen penge til sejlklubben.

Det er håbet, at byggeriet af de nye faciliteter begynder i år, og alt står færdigt i 2009. Byggeriet skal ligge på marinaen, hvor sejlklubben i forvejen har fire bygninger. Lokalerne skal have plads til undervisning, møder og almindeligt ophold, der skal være omklædning, styrketræning, og der skal bygges en hal, hvor klubbens materiale kan komme blive repareret.

Medlemmer sagde ja

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce