Matador i ord og toner

Helle og Dynes Skovkjær udgør duoen, Toner af Guld. De kan opleves i Hardenbergs Kapel i Rynkeby KIrke, fredag 23. marts. Privatfoto.

Matador i ord og toner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et koncertforedrag med duoen Toner af Guld kan opleves i Hardenbergs Kapel i Rynkeby Kirke, fredag 23. marts.

Rynkeby: Marguerite Viby, Leo Mathiesen, Lulu Ziegler og Ib Schønberg understreger stemninger af glæde, vemod, munterhed og drama.

Et udpluk af den tids toner og stemninger kan høres, når den midtjyske duo, Toner af Guld, guider publikum gennem en musikalsk tidsrejse fra 1929-1947. Over de knap tyve år venter alt fra operette til revyviser og jazz i Hardenbergs Kapel i Rynkeby Kirke. Det sker fredag 23. marts fra klokken 13.30.

Duoen Toner af Guld omfatter ægteparret Helle og Dynes Skovkjær - en klassisk sopran og en klaverspillende bedemand. De har begge en fortid som skuespillere på sommerspillet Busbjerg, hvor de traf hinanden i 2008. Duoen har med stor entusiasme kastet sig over musikken, der indgår i tv-serien Matador. Det gælder Rødes bryllups-optræden, de tyske soldaters "traurige Lieder" samt indslag på Postgaarden af finkulturel karakter. Numrene bindes sammen af små fortællinger om tv-succesen, musikken og perioden.

Kirke Cafeen og Rynkeby-Revninge Menighedsråd står bag arrangementet , hvor der i øvrigt er fri entre. /EXP

Matador i ord og toner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce