Kerteminde: Kerteminde Kinos café- og kulturgruppe arrangerer jævnligt arrangementer i forbindelse med eksempelvis filmpremierer, temaaftener med musik og mad og foredrag.

Lørdag den 27. februar gentager Kerteminde Kino som sidste år deres store succes og holder Martha-aften. Der vil blive serveret Marthagryde, spillet op til fællesang, filmen Martha vil vises, og til sidst vil der være en quiz. Tilmelding er senest lørdag den 23. februar.

"Martha" er en dansk komedie fra 1967 af instruktøren Erik Balling. I filmen medvirker blandt andre Ole Sprogøe, Morten Grundwald og Hanne Borchsenius. (kd)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.