KERTEMINDE: Medlemmerne af Kerteminde Marineforening er som tidligere omtalt i fuld gang med at se sig om efter et andet sted at indrette deres marinestue, hvor medlemmerne kan samles til en hyggestund.

Foreningen holder i dag til i lejede bygninger ved Ndr. Havnekaj, men eftersom FAF har sat bygningen til salg, så forsøger marineforeningen i tide at finde et andet domicil.

Og kommunens gule hus i Tværgade 40 lige ud til Kerteminde Fjord ville være aldeles velegnet til formålet, skriver foreningen i en ansøgning til kommunen.

Foreningen spørger i samme omgang kommunen, hvor høj huslejen bliver, og foreningen vil også gerne lige have undersøgt, hvilke omkostninger, der løber på i forbindelse med en nyindretning af huset.

Marineforeningen er imidlertid ikke de eneste, der er interesseret i huset, fortæller formanden for byrådets børne- og skoleudvalg, Jesper Schmidt-Nielsen.

Udvalget har tidligere peget på, at huset vil være ideelt til mødested for dagplejerne i stedet for pavillonen ved Fjordvangskolen, hvilket økonomiudvalget også er indstillet på.

- Jeg synes stadig, at dagplejen skal have huset. Det har en perfekt beligenhed tæt på naturen og lidt for sig selv. Kerteminde Skole kan også bruge stedet til "ud af huset"-aktiviteter, siger Jesper Schmidt-Nielsen.

Også integrationsforeningen LINK er interesseret i at låne lokaler i huset til deres aktiviteter.
  • fyens.dk