Mange tilbud til aktiv sommer


Mange tilbud til aktiv sommer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ferieaktiviteter i massevis i Kerteminde

Sommerferien truer! Men børn og unge behøver ikke at kede sig i de skolefri uger.

De kan klatre i træer i Ulriksholmskoven, lave tegnefilm, stå på vandski og lege viking på Bytoften i Langeskov .

Disse og mange flere tilbud er netop formidlet i en brochure fra Kerteminde Kommunens Folkeoplysningsudvalg. Der er sidste tilmeldingsfrist torsdag den 12. juni, men i nogle tilfælde er der så begrænset plads, så det anbefales at melde sig hurtigst muligt.

Tjek hjemmesiden

Brochuren er uddelt på skolerne, men kan i øvrigt også findes på kommunens hjemmeside på nettet.

"Aktiviteter i Sommerferien" omfatter også mere traditionelle tilbud om sport som cricket, fodboldskole og tennisskole. For de, der gerne vil tromme og larme er der et tilbud om "stomp", mens Dansk Husflid byder på en række kunstneriske aktiviteter for både børn og voksne.

Den lokale afdeling af Dansk Husflid tilbyder i øvrigt også i år en "Kreativ Familieuge". Den er henlagt til ugen fra den 7. til den 11. juli på Kerteminde Efterskole i Drigstrup.

"Lær din hund at lægge sig, når du siger pølse" er tilbuddet om et par sjove timer for 10- til 16-årige - med hund - fra Kerteminde Civile Hundeførerforening.

Børn og unge med interesse for de såkaldte Warhammer-figurer kan deltage i et tre dages seminar om Warhammer Fantasy-spillets regler og taktik.

Mange tilbud til aktiv sommer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce