Et prisfald på 14 procent har skabt stor interesse for Kerteminde Forsyning

Kerteminde: Tirsdag morgen blev trafikken gennem den nordlige del af Langegade spærret, og siden da har Kerteminde Forsynings mandskab gravet og regeret ud for tøjbutikken Svane.

- Butikken skulle tilsluttes fjernvarmen, og så var den eneste mulighed at grave op ud til fjernvarmerøret midt i vejbanen, fortæller Ole Sandberg nede fra udgravningen.

Onsdag eftermiddag lagde de sidste hånd på deres arbejde, og de lovede, at torsdag morgen skulle vejen være farbar igen.

Direktør i Kerteminde Forsyning Michael Høj-Larsen advarer om, at der venter en hel del mere gravearbejde i løbet af foråret, for der har meldt sig mange nye kunder.

- Efter at vi satte varmeprisen ned, har vi haft rigtigt mange henvendelser fra folk, der gerne vil have del i den billige varme. Mange fortæller at de desuden foretrækker fjernvarmen frem for andre varmekilder, fordi der ikke er noget, de selv skal sørge for at passe og vedligeholde, fortæller Michael Høj-Larsen.

  • Nordström_Helle

    Af:

    Jeg har arbejdet som journalist i Kerteminde i rundt regnet 30 år, først på Kjerteminde Avis og siden 2010 på Fyens Stiftstidende.