Langeskov: Her fire måneder efter, at Munkebo Fodslaw etablerede et mandagshold i Munkebo og Kerteminde, kan vandreforeningen juble over, at det er en stor succes.

Når vejret har været godt, er omkring 20 personer mødt op til en frisk vandretur.

I dårligt vejr er der knap så mange, men mandagsholdet er nu blevet en fast del af Munkebo Fodslaws vandretilbud.

Derfor prøver foreningen nu med et mandagshold i Langeskov. I første omgang som et forsøg inden sommerferien på datoerne 4. april, 2. maj og 6. juni.

Så har du lyst til motion i frisk luft og en travetur sammen andre, er muligheden der nu.

Turene er på tre til fem kilometer i et tempo, som deltagerne selv er med til at bestemme.

Alle turene ligger inden for bygrænsen. Der er derfor også en god mulighed for at lære sin by godt at kende, for turene kommer ud i alle kroge og afkroge

Alle turene i Langeskov har sit udgangspunkt fra centertorvet i Langeskov Center. Afgang er klokken 10, og det er ikke nødvendigt at tilmelde sig. Man møder bare op. Det er gratis at deltage, og alle er velkomne. (mlfa)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.