Man må undres!


Man må undres!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Langeskov Kommune har de seneste år forstået at skabe en infrastruktur, som virker fremsynet. Boliger, industri, indkøb og genbrug for sig.

Sagen fra 1986, da Langeskov Kommune overdrog en del af det grønne område til Peter Danielsen, opfattede jeg som en nødløsning fra kommunens side grundet mangel på industrigrunde på tidspunktet. Men jeg tog fejl:Selv om kommunen nu har flere ledige industrigrunde i Langeskov syd, er Langeskov Kommune igen i gang med at sælge et endnu større stykke af det grønne område til Peter Danielsen og give lov til at opføre et godshotel/lagerhal på 2100 kvadratmeter i en højde på 8,5 meter. Fremsynet er blevet væk, og der lugter af vennetjenester og inhabilitet, eller er byrådet bare nikkedukker, der retter ind, når Peter Danielsen stamper i gulvet?

Byrådet burde vide, at en sammenblanding af industri og boliger i det grønne område er helt uacceptabelt. Hvad kommer en sådan lagerhal til at indeholde af farligt og ufarligt gods?

Kære byråd! Tænk jer godt om og se på de dårlige erfaringer, andre byer har haft med en sådanne sammenblanding af boliger og industri! Og lyt så til de borgere i Langeskov, som ikke er fedtet ind i sagen, men alene tænker på det bedste for byen, de grønne områder og trygheden ved at bo her.

Det rygtes, at Peter Danielsen skulle have sagt nej til et mageskifte med Langeskov Kommune om en grund i Langeskov syd. Er det sandt, bør sagen henlægges, for i så fald har firmaet ikke tungtvejene grunde nok til den påtænkte udvidelse.

Jeg kan ellers kun se fordele for både Peter Danielsen og Langeskov Kommune ved et mageskifte:

1) Peter Danielsen ville få al den plads, firmaet har brug for og kunne bygge Østfyns største Transitgodshotel. Firmaet ville være fremtidssikret, hvad plads angår.

2) Langeskov Kommune ville undgå megen tung og unødvendig trafik ind til byen. Brandstationen og Materialegården kunne placeres på Siskenvej. Sidst men ikke mindst kunne den del af grunden fra 1986 udlægges som grønt område igen.

Man må undres!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce