Turistpolitik i Kerteminde Kommune vendes af politikere og turisterhverv

Kerteminde: Turisme og politik går hånd i hånd, når Kerteminde Kommunes Turismeudvalg sætter scenen til en forstærket indsats på området.

Det sker med en åben invitation til turisterhvervet i kommunen om et dialogmøde. Mødet finder sted i byrådssalen på Kerteminde Rådhus 3. april klokken 18.30.

Politikerne i udvalget sætter fokus på fremtiden og vil i dialog med turismeerhvervet. For at afklare, hvordan kommune og aktører bedst muligt kan gå i dialog og understøtte hinanden.

Mødet tager udgangspunkt i kommunens turismepolitik for 2015 - 2025, samt potentialeplanen for Kerteminde By. For udvalgets ønske er, at det kan føre til bedre forudsætninger for de erhvervsdrivende i Kerteminde Kommune.

Mødet indledes med et 15 minutters oplæg fra Turismeudvalget. Herefter åbnes der op for en 45 minutters dialog om, hvorledes turismeerhvervet og det kommunale kan understøtte hinanden på bedst mulig vis. 

Sidste frist for tilmelding til mødet er 29. marts. Tilmelding til VisitKerteminde på skr@visitkerteminde.dk eller dfr@visitkerteminde.dk. (pcb)