Lyden af en Harley


Lyden af en Harley

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HARLEY-TRÆF: 1000 Harley-kørere samlet i Marslev i denne weekend
MARSLEV: De er rasende dyre i anskaffelse - priserne begynder ved 90.000 kroner og slutter på den anden side af en halv million.

De er ikke specielt driftsikre og kræver mindst regelmæssig vedligeholdelse.

Alligevel er Harley Davidson-motorcyklen omgærdet af en helt speciel aura og respekt både i og udenfor motorcykelkredse, men hvorfor egentlig det, når nu der faktisk er bedre cykler på markedet?

På Kertemindevejen 38 i Marslev er omkring 1000 Harley-entusiaster samlet i denne weekend til den fynske Harley Davidson-klubs årlige træf, så her må der være nogen, der kan svare på det spørgsmål.

- Der er noget helt specielt ved at køre en Harley. Det kan faktisk ikke forklares, man er nødt til at prøve det selv, lyder det fra Jørgen Bruun, Ullerslev, mens det for Gert Vagnby, Odense, er lyden af en Harley, der skiller motorcyklen ud fra alle de andre modeller på markedet.

- Ingen anden motorcykel har en motorlyd som en Harley. Den lyd er der bare ingen, der kan gøre efter, siger Gert Vagnby og tænder sin Heritage Softail, der står til omkring 420.000 kroner, og ud strømmer den der karakteristiske dunk-dunk-dunkende Harley-lyd, der ubevidst får selv ikke-motorcykelinteresserede til at dreje hovederne.

Den lyd får beboerne i blandt andet Birkende, Urup, Flødstrup, Risinge, Bovense og Nonnebo at høre flere gange i dag klokken 11, når omkring 150-200 af træfdeltagerne kører en fællestur fra Marslev til Nordenhuse.

Harleyfolkene har med vilje valgt at lægge ruten ad de mindre nordøstfynske veje.

- Vi stopper trafikken på strækningen, så det er bedst at holde sig fra de store veje, forklarer Anders Hansen, der er formand for den fynske afdeling af Harley Davidson-klubben.

Afdelingen er den største af de seks afdelinger i Danmark med omkring 400 medlemmer og en gennemsnitsalder omkring 43 år.

I dag mellem klokken 12 og 18 holder Harley-entusiasterne åbent hus, hvor alle er velkomne til at kikke forbi.

Ikke-Harley-kørere skal dog være forberedt på at skulle stille cyklen udenfor - der er kun adgang på pladsen for den ægte Harley-lyd.

Lyden af en Harley

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce